Disney+ Lansman Partisi | 14 Haziran 2022

Ülkemizde yayın hayatına başlaması uzun zamandır beklenen Disney+, nihayet 14 Haziran 2022 Salı günü ekranlarımıza adım attı. Bu büyük olay şerefine The Walt Disney Company Türkiye, özel bir gece organize ederek olayı kutladı. TWDC’ye ait olan ve başta Star Wars olmak üzere Marvel, Pixar, National Geographic gibi alt markalara dikkat çekilen gece, İstanbul’daki Tersane İstanbul’da açık havada organize edildi. Star Wars kısmının küratörlüğünü 501. Lejyon ve Asi Lejyonu’nun gerçekleştirdiği lansmanda, Almanya’daki prop yapımcısı hayran topluluğu Project X1’a ait, daha önce Star Wars Celebration gibi büyük organizasyonlarda da yer almış, birebir boyutta Star Wars obje ve araçları sergilendi.

Çağla Şikel’in sunuculuğu ile başlayan gece, TWDC Türkiye CEO’su Cenk Soyer’in açılış konuşması ile başladı ve Kerem Esemen şefliğindeki İstanbul Film Müzikleri Orkestrası’nın konseri ile devam etti. Konserin sonunda yer alan Star Wars parçaları çalmaya devam ederken sahneye Asi Lejyonu Türkiye ve 501. Lejyon Türkiye ekiplerinin üyeleri karakter canlandırmaları ile çıktılar. Etkinlik, Tarkan konseri ile son buldu.

Etkinlikte görev alanlar:

x Ateş Çetin (SL-3983)
x Gizem Aysu Özkal (TK-6634)
x Togan Yenici (ID-4160)
x Oğuzhan Arslan (TK-66665)
x Kağan Beşoğul (ID-40007)
x Hüseyin Fırat (DZ-38070)
x Emre Yaşar (BH-4530)

Etkinlikteki fotoğraflar ve destekleri için Niko Fenerli’ye, Ayşegül Yüksel Arslan’a, Sena Yaşar’a, Betül Yenici’ye, İsa Evran’a, Çağatay Beşoğul’a ve Uzay Kabuli’ye teşekkür ederiz.