Rogue One Gösterimi | 14 Aralık 2016

Muhteşem film, muhteşem gece, muhteşem seyirciler! Dileriz sizler de bizim gibi geceden mutlu bir şekilde ayrılmışsınızdır.

Film için hayranların genel görüşü aynı; Rogue One, The Force Awakens’ın üzerine ilaç gibi geldi ve hayranlardan tam puan almayı başardı. Ayrıca bir Star Wars filminin başarılı olması için Jedi’lara ihtiyaç olmadığını da gösterdi

Gelelim 14 Aralık gecesi Akasya AvM’de neler yaptığımıza. Saat 18:45 itibariyle 501. Lejyon’un Türk birlikleri, adeta filmden çıkıp gelmiş kostümleriyle fuayede yerlerini aldılar. Darth Vader, Stormtrooper’lar ve Darth Maul’un yanı sıra Asi Lejyonu’nun üye adayı Jedi’lar da fuayeye görkemli bir giriş yaptı. Ayrıca kostümleriyle gelen pek çok hayran da geceyi renklendirdi.

Etkinlikte görev alan 501. Lejyon üyeleri:
x Ateş Çetin (SL-3983)
x Oğuzhan Karabacak (TK-99461)
x Oğuzhan Arslan (TK-66665)
x Gizem Aysu Özkal (TK-6634)
x Ertuğrul Alphan (SL-5649)

Bu esnada da İFMO (İstanbul Film Müzikleri Orkestrası) triosu da hazırlıklarını tamamladı ve Main Title, Across the Stars, Imperial March, Force Theme gibi klasik parçaları canlı olarak misafirlerimiz için çaldılar.

Saatler 21:00’ı gösterdiğinde IMAX salonunun kapıları açıldı ve sadece YıldızSavaşları.Com‘un geceye özel olarak hazırladığı hatıra rozetleri salona giren tüm izleyicilere dağıtıldı. Seyirciler salonda yerlerini aldıktan sonra, gecenin ilk sürprizi yaşandı: Darth Vader başında noel baba şapkası ve elinde bir çuval dolusu hediye ile alkışlar içinde salona girdi. İçlerinde ışın kılıcı olan sayılı adette paketler seyircilere rastgele dağıtıldıktan sonra Darth Vader, miğferini çıkardı ve Ateş Çetin, neredeyse 500 kişi ile tıka basa dolu olan salona kısa bir hoşgeldiniz konuşması yaptı. Konuşmada, ayrıca haftalardır duyurusunu yaptığımız hediyelerin nasıl kazanıldığına dair bilgilendirme yapıldı.

Film başlayıp da ara verilince heyecanını dizginleyemeyen hayranlar olarak tüm salonda görüşler ve eleştiriler havada uçuştu. Film bitiminde ise mutluluk duygusu herkesin yüzlerinden okunuyordu. Hediye kazanan seyircilerin hediye kazanmaları ile mutlulukları pekişti.

Rogue One’ı 500 kişiyi aşkın devasa bir aile olarak sizlerle aynı salonda izlemekten kıvanç duyduk. Yüzlerinizdeki mutlu ifadeyi görmek, bize bu işi doğru yaptığımızı düşündürdü, umuyoruz sizler de düşüncemizi paylaşıyorsunuzdur  Önümüzdeki yıl Bölüm 8 için daha büyük, daha görkemli bir etkinlik ile karşınızda olmak ümidiyle…

YıldızSavaşları.Com ve 501. Lejyon Türkiye’den çok özel teşekkürlerimizle:
* Misafirperverliği ve desteği için Akasya AVM yönetimi ve Cinemaximum’a,
* Hediye sponsorluğu için Paşabahçe, Sola Unitas, Hasbro, Keskin Color, Crazy Tshirt, AG Event ve Adore Oyuncak’a,
* Muhteşem performansı ile geceye renk kattığı için İFMO’ya,
* Foto ve video destekleri için Niko Fenerli ve Hale Tümer’e,
* Konuğumuz olan özel davetlilerimize,
* Organizasyonumuza destek veren ve yardımlarını esirgemeyen kostümlü/kostümsüz tüm arkadaşlarımıza,
* Ve salonda coşkumuza katılan tüm izleyicilere,
…iyi ki varsınız, Güç sizinle olsun!